avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plan constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plan constructii

va salut!
postez si aici in speranta de a gasi o solutie la problema mea. detin un teren care are latimea mai mare decat adancimea si nu pot sa obtin PUZ-ul ca ma lovesc de articolul 30 din regulamentul general de urbanism. stie cineva cum se poate obtine acest proiect in conditiile date sau ce pot sa fac. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 00:42, 13 Septembrie 2007
adancime? la ce adancime te referi? si cine ti-a hotarat care e latimea si lungimea...doar dupa deskiderea la drum? ...nu cred in asa ceva....cred k asteapta cineva o "atentie" sa iti dea si tie PUZu
insista la ei :P ei sa iti explice :P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren pt o casa p+1 razvan215 razvan215 Doresc sa cumpar un teren, cu o deschidere stradala de 10 metri si lungimea de 40 m (in total 4 ari). Casa pe doresc sa contruiesc are o latime de 8 m si o ... (vezi toată discuția)
Construire casa Milla_Paris Milla_Paris Vreau sa achizitionez un teren de 700 mp cu deschidere de 47 m.Dupa calcule ar insemna ca lungimea este de 14,89 m. Am auzit de la alte persoane care au avut ... (vezi toată discuția)
Dezmembrarea nu respecta puz. adyredro adyredro Buna ziua! Am cumparat un teren in judetul Ilfov si am solicitat si obtiunut de la primarie un certificat de urbanism in care este specificat ... (vezi toată discuția)