avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... obligatii administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

obligatii administrator

Am infiintat un srl acum o saptamana si as dori sa stiu ce obligatii am in calitatate de administrator, in conditiile in care firma este fara activiatate.Genereaza cheltuieli? Exista un interval de timp in care trebuie sa imi infiintez un punct de lucru?
Cel mai recent răspuns: adi.adriana@gmail.com , utilizator 13:49, 30 Iulie 2010
cititi legea 31/1990 republicata;in actul constitutiv aveti trecute oblig dvs ca adm
cu celelalte probl va ajuta un contabil
in ceea ce priveste oblg, acestea sunt prevazute in actul const dar si in lg 31/1990. punctul de lucru poate fi infiintat oricand. in privinta cheltuielilor, cel mai bine va poate lamuri un contabil, insa, daca firma nu este suspendata (de la registrul comertului si de la administratie), trebuie sa depuneti declaratiile la administratia financiar, precum si bilantul pe 0. insa un contabil va poate explica mai multe.
incearca sa ma contactezi prin e-mail : almiadstar2005@gmail.com; te pot ajuta cu firma -lamuriri pe multe planuri.

Adriana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de firma si implicit de anaf MARIANXXL2000 MARIANXXL2000 In ian 2008 am deschis o firma de servicii protectia muncii. In august am incheiat orice activitate (angajati, facturi etc). In aprilie 2009 am suspendat firma ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl sebi_blackjoe sebi_blackjoe Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Situatia e urmatoarea: doresc dizolvarea unui SRL cu 2 asociati (50-50), fara bunuri pe firma, cu TVA ... (vezi toată discuția)
Se depune bilant pt o societate cu activitate suspendata ? gruias gruias Buna ziua, La o societate ( SRL ) cu activitaea suspendata in nov 2008, am depus bilantul pe 2008 in 2009. Anul acesta am depus trimestrial declaratiile ... (vezi toată discuția)