avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării SUBVENTIE DE LA STAT PENTRU ACHIZITIONARE LOCUINTA
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

SUBVENTIE DE LA STAT PENTRU ACHIZITIONARE LOCUINTA

Buna ziua,
Sunt in varsta de 28 de ani, locuiesc intr-o garsoniera primita cu chirie din spatiul locativ al sectorului 3. Vreau sa stiu daca pot primi vreo subventie de la stat conform legilor in vigoare la cumpararea acestei locuinte?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 16:50, 22 Iulie 2010
programul prima casa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria are dreptul sa-mi ia o camera? didina60 didina60 Buna ziua, In 2011 am primit un apartament cu contract de inchiriere de la primarie in urma evacuari (legea 114). De unde am fost evacuata am locuit intr-o ... (vezi toată discuția)
Demolare casa in 1988, atribuire garsoniera in urma demolarii CamiHu CamiHu Buna seara, Tatal meu a decedat in 11.12.2022… Statea intr-o garsoniera atribuita de stat - cu chirie, in urma demolarii casei sale - proprietate, in anul ... (vezi toată discuția)
Legea 112 din 1995 rahovei rahovei buna ziua.locuiesc de 6 ani intr-o locuinta nationalizata si doresc sa o cumpar dar cei de la primarie mi-au spus ca nu am dreptul sa cumpar locuinta deoarece ... (vezi toată discuția)