avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... E interzisa berea in parc?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

E interzisa berea in parc?

Intr-o zi eram in parc si beam o bere pe o banca pentru a anihila putin arşiţa de afară. La un moment dat a aparut un politist care mi-a spus ca e interzis sa beau bere in parc si ca data viitoare ma amendeaza. As vrea sa stiu daca e adevarat si daca da, in ce lege este prevazut acest lucru.

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 08:41, 23 Iulie 2010
Este foarte adevarat, iar politistul va putea sanctiona in baza legii 61/1991
"apelarea, in mod repetat, la mila publicului, de catre o persoana apta de munca, precum si determinarea unei persoane la savarsirea unor astfel de fapte".

Si asta mai este prevazut in acea lege 61, adica nu e permisa cersetoria. Să fim seriosi, unde ati vazut dumneavoastra cersetori amendati sau dusi la inchisoare?
Deci, e o exagerare, dupa parerea mea.
Da, Monica, dar vezi tu, jandarmii aia care patruleaza acum litoralul au primit ordine sa scoata cat mai multi bani din amenzi, deci vor face efectiv vanatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum bauturi alcoolice pe spatiul public xtreme27 xtreme27 Am deosibata placere sa va povestesc o fapta petrecuta in cursul zilei de ieri . Aflandu-ma cu vreo trei tovarasi de ai mei la o torpila (un pet de bere) ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru consum de băuturi alcoolice în spații publice amariusc amariusc Buna ziua ! Am primit amenda pentru consumul de bauturi alcoolice in spatii publice , ceea ce este adevarat , dar in sensul ca aveam o bere Neumarkt la 250 ml ... (vezi toată discuția)
Infractiune - portul cutitului robertsega32 robertsega32 Buna ziua. fapta de a purta un cutit de supravietuire (vanatoare) cu ocazia unei expeditii la munte, pe un traseu turistic marcat corespunzator constituie ... (vezi toată discuția)