avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Daca s-a facut succesiunea , o eventuala suplimentare si apoi un partaj unde poate fi facut, la ce notar?Tinand cont ca mostenitorii locuiesc in localitati diferite unul de celalalt si indepartate, aceste acte (suplimentare si partaj) pot fi facute si la un alt notar din localitatea unuia dintre mostenitori sau trebuie neaparat in localitatea unde a trait decedatul a carui proprietati se mostenesc?
Cel mai recent răspuns: Teodor Mecu , Avocat 18:55, 22 Iulie 2010
o alta succesiune nu se mai face, se face un supliment la partaj intrucat au aparut bunuri noi de impartit, si acest supliment se face la un notar din localitatea unde a avut domiciliul cel a caruia avere se dezbate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme succesiune. madmax80 madmax80 Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Este vorba de o casa construita de aprox 45 de ani unde locuieste mama mea si unchiul meu. Tatal meu a murit cand aveam 6 ... (vezi toată discuția)
Succesiune coryna_urziceanu coryna_urziceanu Buna ziua, In urma decesului tatalui raman mostenire : o casa, o masina si un apartament.Mostenitorii sunt 2 frati.Intelegerea dintre frati ar fi: masina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. cum procedez ... Monica R Monica R Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. Cum procedez pentru a deveni unic proprietar al imobilului si terenului aferent, mostenire dupa parinti, ... (vezi toată discuția)