avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MODIFICARI IN APARTAMENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MODIFICARI IN APARTAMENT

Am un vecin la etajul superior (deasupra unde locuiesc) care si-a daramat un zid la la prima camera desfiintand asfel baia (baia era despartita de camera de acel zid).Si-a facut "living".In locul bucatariei (cum este prevazuta in schita apartamentului) vecinul si-a facut baia (deasupra bucatariei mele).Sifonul de pardoseala de la baia dansului si l-a facut aproximativ in dreptul duliei cu bec de la bucataria mea.Problemele apar acum, dupa aproximativ 10 ani de la modificarile facute de catrte acesta pe care vi le insiruiesc.Becul de la bucatarie mi se arde periodic (la o luna/doua).Am fost inundat de cateva ori prin plafon de catre acesta.Nu mai zic de faptul ca este de o nesimtire crasa deoarece nu mi-a platit niciodata curatenia pe care am facut-o apoi, neajungand niciodata cu acesta la un consens.Deoarece m-am saturat de sicanele facute m-am hotarat sa ii fac reclamatie oriunde.Spuneti-mi unde ma pot adresa pentru a-l verifica la sange daca are autorizatiile necesare pentru modificari si pentru a-mi recupera paguba facuta in bugetul familiei (mentionez ca am facut poze si la ultima inundatie facuta cu ceva timp in urma).L-am informat si pe presedintele asociatiei de proprietari, pe administrator acestia vorbind cu proprietarul nesimtit pentru a ajunge la o intelegere cu curatenia.A zis de fiecare data ca se rezolva si am ramas cu vorbele.Cred ca se afla mana in mana.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:50, 22 Iulie 2010
La primarie, mergeti la biroul de relatii cu asociatiile de proprietari si poate ca ei va vor indruma exact acolo unde puteti face reclamatia.

O alta solutie ar fi sa va faceti o asigurare facultativa, ati primi despagubire si asiguratorul ar recupera paguba de la vecinul Dv.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugerea proprietatii private marianne31 marianne31 .Cum sa procedez cu doi vecini(cei care locuiesc deasupra) care nu doresc sa si repare conducta de apa rece care a cedat la nivelul etajului 1 in dreptul ... (vezi toată discuția)
Scurgere neconforma la bloc BogdanMelenciuc BogdanMelenciuc Bună ziua. Locuiesc la etajul 8 al unui bloc. La una din bai țeavă de scurgere de pardoseala iese în tavanul vecinului de dedesubt și apoi întra în ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere vana... cine plateste? cme2097 cme2097 Buna ziua, vecina de sub mine se plange ca i se imbiba tavanul cu apa, de la scurgerea mea de la vana. Am fost la ea, am constatat problema. Am chemat ... (vezi toată discuția)