avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce inseamna tertilor popriti?
Discuție deschisă în Executare silită

ce inseamna tertilor popriti?

ce inseamna:
modifica in tot incheierea recurata,in sensul ca:
admitem in parte cererea.
incuvinteeaza executarea silita a contrctului de credit nr......,asupra bunurilor mobile si imobile ale debitorului situate in sect.....,si asupra TERTILOR POPRITI cu sediul in acelasi sect.
irevocabil.INTREBAREA MEA!
giranti nu au fost,eu nu detin nimic pe numele meu,ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 22:21, 28 Iulie 2010
Vi se pune poprire pe veniturile pe care le realizati.Tertul poprit este angajatorul dvs.
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2010
ContSters47264, utilizator
Tertul poprit este angajatorul dvs.,pe care il va obliga sa retina un procent de 30 % in cazul unui singur creditor sau 50 % in cazul mai multor creditori ,din veniturile dvs.nete pe care sa il vireze executorului judecatoresc pentru recuperarea datoriei.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu girant jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Vreau sa va intreb daca un executor judecatoresc poate cere societatii unde lucreaza salariatul infiintarea popririi pe 1/3 din veniturile sale ... (vezi toată discuția)
Poprire salar ContSters75210 ContSters75210 Buna seara.As dori mai multe lamuriri in legatura cu plafonul maxim al sumei poprite din salar si distribuirea sa. .Problema mea suna cam asa:din cauza a mai ... (vezi toată discuția)
Poprire banca din pensie Smarandache Smarandache Am 2 popriri la ING Bank unde primesc lunar pensia de 640 lei. In aceasta luna in cont am primit si o suma reprezentand salariul aferent lunii aprilie din care ... (vezi toată discuția)