avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cenzorul si administratorul incalca o decizie a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cenzorul si administratorul incalca o decizie a comitetului executiv

de 3 luni strangem si verificam oferte de reparatie lift. am reusit sa cadem de acord cei 4 membrii ai comitetului (incl presedintele), am incheiat contractul si am dat de plata avansul pentru lift. administratorul nu vrea sa plateasca (!) si nici nu spune de ce!!! care este motivul??? cenzorul in schimb ne intreaba ce facem daca da firma faliment, daca am verificat-o la primarie, la administratie daca are darile platite la timp la stat si alte chestii. insa nici unul dintre ei nu a scris pe hotararea comitetului nimic. le-am cerut insistent dar refuza. (am intocmit o fisa comparativa si o nota prin care hotaram si motivam care este firma castigatoare). e nevoie de acceptul lor? daca da cum facem mai departe? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:34, 24 Iulie 2010
Da, puteti sa incheiati contractul cu semnatura presedintelui. Cenzorul va verifica legalitatea acestui contract si dupa incheierea lui si executarea lucrarilor. Cenzorul este o functie puternica in asociatie dar nu poate sa opreasca realizarea unei decizii luate de comitet. Poate sa prezinte adunarii generale, cand va avea loc, consideratiile sale si poate influienta schimbarea conducerii asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista de intretinere afisata fara controlul dosarului lucian1964 lucian1964 Buna ziua, Ce repercusiuni pot apare asupra Presedintelui de asociatie proprietari,daca nu ia masuri asupra administratorului care afiseaza listele de ... (vezi toată discuția)
Cenzori asociatie proprietari ROMEO112111 ROMEO112111 Buna ziua, Am urmatoarea problema: ca presedinte al asociatiei de proprietari, pot convoca o sedinta de comitet executiv pentru a schimba comisia(membri sau ... (vezi toată discuția)
Referat pentru reparatii merepere merepere am facut de curand o expertiza asupra activitatii asociatiei. una din concluziile expertului, a fost ca pentru reparatii de orice fel trebuia intocmit un ... (vezi toată discuția)