avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa din 2002 - nu am activat, nu am depus declaratii...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa din 2002 - nu am activat, nu am depus declaratii...

Am un PFA infintat in anul 2002, am avut activitate pe el 6 luni....dupa care am depus o declaratie estimativa de venit la insistentele inspectoarei de sector, dupa care nu am mai depus nici o declaratie lunara, trimestriala sau ceva de genul asta si din pacate nu m-am mai ocupat de ea. Se poate sa se fi dizolvat sa fi expirat autorizatia de functionare......cum sa procedez sa rezolv aceasta situatie? am nevoie de un sfat, parere....multumesc. Vreau sa scap de acest PFA.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 10:15, 23 Iulie 2010
Daca nu s-a optat pentru una din cele 3 forme de autorizare (PFA,II;IF) prevazuta de OUG nr. 44/2008, pana la in luna aprilie 2010, PFA a fost radiata de registrulu comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare af CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Spuneti-mi si mie va rog ce demersuri trebuiesc facute pentru desfiintarea unui AF?? Pe ce site gasesc disponibila informatia privitoare la documentatia ce ... (vezi toată discuția)
Pfa inactiva AFANFANA AFANFANA Detin o PFA dar din anul 2008 nu functioneaza ,am declarato la ANAF prin declaratie olografa . Intrebare : Mai sunt obligat sa platesc ceva??? (vezi toată discuția)
Pfa radiata Miki&Eta Miki&Eta buna ziua.am avut o autorizatie pfa si in urma cu doi ani,am intrat in paternitate,iar acum as vrea sa prelungesc un ani pentru ca copilul meu are un handicap ... (vezi toată discuția)