avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA inactiva
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA inactiva

Detin o PFA dar din anul 2008 nu functioneaza ,am declarato la ANAF prin declaratie olografa .
Intrebare :
Mai sunt obligat sa platesc ceva???
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 10:35, 29 Septembrie 2010
Daca PFA este impozitata pe baza normei de venit se platesc impozitul pe venit si contributii de asigurari sociale. Administratia Finantelor Publice nu a comunicat nici o decizie de impunere?
La ce data a fost infiintata PFA? Pentru ca daca nu s-a optat pentru una din formele prevazute de OUG nr. 44/2008 (daca a fost infiintata inainte de intrarea in vigoare a OUG nr. 44/2008 publicata in Monitorul Oficial nr. 328 din 25 aprilie 2008), PFA a fost radiata de Oficiul Registrului Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa radiat marespatricia marespatricia M-am trezit in luna mai cu PFA-ul radiat, desi am primit in fiecare an avizul primariei pe autorizatie. Ce ar trebui sa fac acum ca sa imi reiau activitatea pe ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa madyfree1987 madyfree1987 Buna ziua , Am si eu marea rugaminte de a-mi comunica si mie care sunt pasii necesari pentru a radia un PFA , platitor de TVA ,care nu a mai fost folosit din ... (vezi toată discuția)
Pfa: radiere conform oug 44/2008 dre_andrei dre_andrei Salut, Am infiintat in 2007 un PFA. Toate bune si frumoase, norma de venit, eliberez facturi, iau banii. In aprilie 2011 depun actele pentru un credit si ... (vezi toată discuția)