avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nu am cum sa platesc despagubiri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nu am cum sa platesc despagubiri

fiul meu a fost condamnat la 8 ani de inchisoare pt savarsirea infractiunii de talharie,la data comiterii era minor asa ca eu sunt parte responsabila civilmente.a fost condamnat la 8 ani de inchisoare si la plata despagubirii de 54000 lei impreuna cu mine,eu sunt o femeie singura cu un copil minor in intretinere, momentan nu am nici un venit,nu am propietatii si nimic altceva,deci nu am de unde sa platesc.cepot sa fac in situatia asta?
va multumesc pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Trifu , Avocat 23:44, 22 Iulie 2010
Sa-l educati mai bine pe cel de-al doilea copil sa nu ce a facut fratele lui.
Cu privire la despagubiri nu aveti de ce sa va faceti probleme pt. ca in Romania daca nu ai cu ce sa platesti nu ti se intampla nimic.
Din punctul asta de vedere puteti sta linistita .;)
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2010
Gabriel Trifu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complice talharie calificata minor alex231 alex231 Politistii Biroului de Investigatii Criminale au depistat si identificat pe Robert de 16 ani, Traian de 17 ani, ca fiind principalii suspecti de savarsirea a ... (vezi toată discuția)
Judecat de doua ori intr un an de acceasi judecatoare denisalex43 denisalex43 fiul meu minor a fost judecat de 2 ori de acceasi judecatoare si a fost condamnat la primul proces la 6 ani de inchisoare si a doua oara la 8 ani de inchisoare ... (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa pentru talharie de catre un minor? Violeta Neagu Violeta Neagu Buna seara, un copil minor in varsta de 17 ani a talharit o doamna smulgandu-i geanta ,acesta a fost arestat pentru 30 de zile ,ce sanse are sa scape ? ( copil ... (vezi toată discuția)