avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... protectia maternitatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

protectia maternitatii

Buna Ziua,

Lucrez in cadrul unei societati la punctul de lucru al acesteia.
In cazul in care punctul de lucru se desfinteaza , va rog sa-mi spuneti de ce masuri de protectia beneficiez , avand in vedere ca sunt gravida, in saptamana 18.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 23 Iulie 2010
Salariaţii concediaţi pentru motive care nu ţin de persoana lor beneficiază de măsuri active de combatere a şomajului şi pot beneficia de compensaţii în condiţiile prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. dacă am lucrat la o instituție și sunt și consilier ... Georgetavass Georgetavass Bună ziua. Dacă am lucrat la o instituție și sunt și consilier local nu am voie să beneficiez de șomaj dacă nu mai lucrez? (vezi toată discuția)
Program de plecari voluntare cu ordonanta ContSters54646 ContSters54646 Buna ziua As dori sa stiu daca in cazul in care accept sa plec de la unitatea la care lucrez, prin programul de plecari voluntare, pe langa beneficiile pe ... (vezi toată discuția)
Legea 53,art 65 n-e n-e Va rog sa-mi spuneti daca in urma desfacerii CCM in baza legii de mai sus, beneficiez de plata compensatorie (un salariu). (vezi toată discuția)