avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Dacă am lucrat la o instituție și sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Dacă am lucrat la o instituție și sunt și consilier ...

Bună ziua. Dacă am lucrat la o instituție și sunt și consilier local nu am voie să beneficiez de
șomaj dacă nu mai lucrez?
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 17:29, 27 Octombrie 2022
Salariaţii concediaţi pentru motive care nu ţin de persoana lor beneficiază de măsuri active de combatere a şomajului şi pot beneficia de compensaţii în condiţiile prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati compensatorii pentru pensionari mars066 mars066 Buna ziua, Pensionarii (pe legea 19/2000, militari, etc) angajati in mediul privat care sunt concediati pentru motive care nu tin de persoana salariatului ... (vezi toată discuția)
Protectia maternitatii monicaciuc monicaciuc Buna Ziua, Lucrez in cadrul unei societati la punctul de lucru al acesteia. In cazul in care punctul de lucru se desfinteaza , va rog sa-mi spuneti de ce ... (vezi toată discuția)
Program de plecari voluntare cu ordonanta ContSters54646 ContSters54646 Buna ziua As dori sa stiu daca in cazul in care accept sa plec de la unitatea la care lucrez, prin programul de plecari voluntare, pe langa beneficiile pe ... (vezi toată discuția)