avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit foarte suparat- impozit minim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

foarte suparat- impozit minim

am infiintat o firma anul asta in februarie am inceput activitatea acum trei luni si mi sa cerut sa platesc impozit forfetar ,firma merge dar profit mai delok abia scoatem chiria si utilitatile ,pot beneficia de scutire sau ceva, mai aduc bani de acasa numi convine
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 09:49, 23 Iulie 2010
daca firma este infiintata in 2010, in acest an nu datorati impozitul minim ; declarati /platiti impozit pe profit iesit din calcul
Cine v-a cerut sa platiti impozit minim ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul forfetar raulTM raulTM Buna seara Va rog frumos sa-mi spuneti cand va trebui sa platesc impozitul forfetar,sunt SRL infiintat in ianuarie 2010 cu 16% pe profit. PS. Nu stie nici ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar ContSters95887 ContSters95887 Am o societate comerciala infiintata in februarie 2009 platitoare pe impozit pe profit. Am declarat impozit pe profit 0 in declaratiile anterioare, deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar 2010 MARIAN76 MARIAN76 firmele infiintate in anul 2010 platesc impozitul minim sau forfetar (vezi toată discuția)