avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozitul forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozitul forfetar

Am o societate comerciala infiintata in februarie 2009 platitoare pe impozit pe profit. Am declarat impozit pe profit 0 in declaratiile anterioare, deoarece nu am profit. Cat va trebui sa platesc la impozitul forfetar in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Olivia Nedelcea , Contabil 00:28, 23 Iulie 2009
Daca firma este infiintata in acursul acestui an, nu veti plati impozitul minim (forfetar) in 2009, ci incepand cu 2010.

tot legat de acest impozit forfetar as mai avea nevoie de ceva lamuriri. am 2 societati fara activitate de ani buni. vor plati impozit forfetar si cat? mai am inca o societate care functioneaza, dar pe care nu am inregistrat profit. cat va trebui sa platesc? multumesc!
societati fara activitate, c.a. =0, impozit minim 2200 pe 12 luni, trim II 367 lei
societate care functioneaza are cifra afaceri 2008 de...
cautati grila si cititi si legea
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2009
Olivia Nedelcea, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit laura-tamara laura-tamara -am srl infiintat in mai 2008,care conform grilei de impozitare ma incadrez la minim(2200lei) -pentru trim 1/2009 impozitul este 0 -pentru trim2/2009 ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului forfetar viogeo viogeo Pentru un SRL cu asociat unic pentru care s-a depus cererea de suspendare a activitatii la data de 05.05.2009 la ONRC, si s-a obtinut regim derogatoriu de la ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratii NELA FURTUNA NELA FURTUNA am infiintat o soc. in dec.2008. Nu am avut activitate si pana la momentul intrarii forfetarului am depus declaratiile pe 0. In primul trim. de forfetar, ... (vezi toată discuția)