avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozitul forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozitul forfetar

Buna seara
Va rog frumos sa-mi spuneti cand va trebui sa platesc impozitul forfetar,sunt SRL infiintat in ianuarie 2010 cu 16% pe profit.
PS. Nu stie nici macar contabilul meu MULTUMESC:)
Cel mai recent răspuns: drecredit , utilizator 10:47, 19 Aprilie 2010
problema asta a fost dezbaatuta in forum de 100 de ori .mergi la societati comerciale.si eu am o firma din ian 2010.=D>=D>=D>=D>=D>=D>
nu se stie de cand se va plati impozitul forfetar, pentru ca este proiect , aflat in dezbatere publica
Fiind firma infiintata in 2010 veti plati , deocamdata, pentru trim 1 , impozitul pe profit iesit din calcul .
Ultima modificare: Duminică, 18 Aprilie 2010
Magda Staicu, Consultant fiscal
@raluTM - fiind SC infiintata in 2010 - nu platesti impoz. minim ci doar 16% la ven. minus chelt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar juliss juliss salut ma poate lamuri si pe mine cineva? am o firma infiintata in 2010 , SRL .platitor de TVA , fara angajati. in afara de Impozit pe profit 16% ( daca ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 100 cu zero alice53 alice53 buna seara, am depus declaratia 100 cu zero pt trim 4, tot anul am avut pierdere si am platit imp minim pe 3 trim... in acest caz trebuie sa fac doua decl ... (vezi toată discuția)
Rezerva legala in d101/an fiscal 1 vioviod vioviod in decembrie 2009 am constituit rezerva legala in valoare de 40 lei. In Declaratia 101/ an fiscal 1 ( 01.01.2010-30.09.2010) aceasta rezerva nu se trece la ... (vezi toată discuția)