avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit forfetar

salut

ma poate lamuri si pe mine cineva?

am o firma infiintata in 2010 , SRL .platitor de TVA , fara angajati.
in afara de Impozit pe profit 16% ( daca sunt pe profit ) si TVA-ul mai am ceva de platit . trebuie sa platesc si forfetarul?


cu stima
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:15, 27 Aprilie 2010
in 2010 sunteti scutit de forfetar
multumesc , deci anul asta am scapat de forfetar :yeah:
Contribuabilii înfiinţaţi în cursul anului nu intră sub incidenţa prevederilor art. 18 alin. (2) pentru anul în care se înregistrează la oficiul registrului comerţului, însă aceştia sunt obligaţi la determinarea impozitului pe profit potrivit prevederilor titlului II "Impozitul pe profit" din Codul fiscal.
adica cum sa determin acest impozit pe profit? sa spun cu aprox care ar fii profitul firmei? si pina la urma trebuie sa platesc ceva pentru asta?
Cel mai bine va clarificati daca cititi titlul II din Codul Fiscal privind impozitul pe profit,.

Alte discuții în legătură

Impozit micro in 2010 expro expro am urmatorul caz: o micro a platit in 2009 asa: trim I 2009 -imp. micro. 819 ron trim II 2009-imp. micro.- apr. si -277 ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 aida1 aida1 Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine. Trim.I - pierdere Trim II - impozit din calcul: 360, dar declarat si platit forfetarul 367 TrimIII - ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pe profit trim 2/2010 krisztina krisztina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza impozitul pe profit pe trim 2. Baza de calcul se calculeaza cumulat de la inceputul anului, sau doar pe trim ... (vezi toată discuția)