Buna ziua!
Va solicit sprijit pentru urmatorul caz.
In 26.11.2009 am fost numit prin ordin al OMS manager interimar la spital pana la organizarea concursului.
Odata cu descentralizarea unitatilor sanitare cu paturi, de la 01.07.2010 spitalul a trecut de consiliul local conform Ordonantei 48.
Primarul a dat o dispozitie prin care a fost numit manager interimar alta persoana.
Astazi am fost anuntat ca nu sunt revocat din functie, dar luni voi avea carnetul de munca inchis cu art.17 alin.5 din ord.48/2010
Din cate stiu eu doar articole din codul muncii pot fi trecute ca articole de incetare a raportului de munca si articole din legea 188 privind functionarii publici, ceea ce nu este cazul.
Va rog sa ma lamuriti in aceasta privinta.
Mentionez ca am atacat in contencios administrativ dispozitia primarului dar procesul a fost amanat in 14.09.2010.
Probabil veti castiga, asa cum au castigat si ceilalti. Asteptati decizia instantei.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Contract administrare
RSB
Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada in care este numit un director medical interimar in spital, se incheie contract de administrare cu managerul ... (vezi toată discuția)
Concurs ocupare post
Haimi
Dupa aplicarea noilor grile de salarizare de la 1 august 2016 in sanatate, exista obligativitatea legala ca un farmacist sef de circuit inchis (spital) sa ... (vezi toată discuția)