avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor!!!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor!!!!!

Comisia locala de aplicare a l18/91 vrea sa-mi anuleze titlul de proprietate pt un teren pentru care am documente notariale ca-mi revine ca mostenire, pe motiv ca, intr-un litigiu dintre aceasta si o persoana fizica (in care eu nu am fost implicat), s-a dat o hotarare judecatoreasca (pe baza unui raport de expertiza fals, neconform cu documentele existente privind vecinatati si suprafete si marturii mincinoase) prin care terenul meu revine acestei persoane. Hotararea este definitiva si irevocabila. Ce pot face in fata acestei nedreptati revoltatoare? Comisia dispunea de documentele pe care le detin dar motiveaza ca acum nu mai are ce face si trebuie sa puna in aplicare Hotararea.
Cel mai recent răspuns: ion01 , utilizator 15:57, 23 Iulie 2010
dati in judecata comisia luati legatura cu un avocat
Dumneavoastra nu puteti mosteni de la o persoana un lucru pe care aceasta nu il are. Adica, antecesorul dvs. a pierdut un proces cu privire la bunul care vi-a fost testat/donat etc. Nici nu trebuia sa fiti dvs. parte in proces, din moment ce la data respectiva s-a judecat in contradictoriu cu fostul proprietar.
In cazul in care, dvs. erati proprietar la data judecarii litigiului la care ati facut referire, si nu ati fost parte in proces, consultati de indata un avocat, intrucat nu este totul pierdut!
sunt doi autori diferiti, fiecare avand loturi diferite numai ca cel care s-a judecat cu comisia locala a reusit sa induca in eroare instanta printr-un raport de expertiza fals si marturii mincinoase si sa-i fie atribuita o suprafata mai mare cu 1,4 ha. La acea data eu aveam deja titlu de proprietate, cadastru si carte funciara pe lotul de la autorul meu (bunic). Comisia locala recunoaste ca e un fals, dispune de documentele care probeaza acest lucru, dar se prevaleaza de faptul ca e obligata sa puna in aplicare h. jud data pe baza acelui raport de expertiza eronat. Ba spune ca a cerut chiar ancheta penala contra expertului dar ... a ramas ca la inceput.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa ciurli_si_burli ciurli_si_burli In cazul in care procurorul de sedinta considera ca un martor a depus marturie mincinoasa intr-o cauza penala si spune verbal articolul de lege si ca martorul ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca=raport juridic stfndumi stfndumi O Hotarare judecatoreasca prin care o Primarie este obligata sa te puna in posesie cu un teren este echivalenta cu un raport juridic? Pot sa i se aplice ... (vezi toată discuția)
Expert tehnic judiciar cos84 cos84 Cum se pedepseste conform legi cand un expert tehnic judiciar face falsuri in documentele cadastrale . (vezi toată discuția)