avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM determinat pe doua luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM determinat pe doua luni

la incheierea perioadei unui CIM pe doua luni este necesar inregistrarea la ITM a deciziei de incetare a CIM cu art 56 lit j ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 23 Iulie 2010
Bineinteles ca decizia trebuie inregistrata la ITM in termenul legal.
sunt de aceeasi parea eu inregistrez decizia ca sa-i dau omului un ex sa-si ridice cartea de munca de la ITM
roxioana a scris:

la incheierea perioadei unui CIM pe doua luni este necesar inregistrarea la ITM a deciziei de incetare a CIM cu art 56 lit j ?

Constatarea cazului de incetare de drept a contractului individual de munca se face in termen de 5 zile lucratoare de la intervenirea acestuia, in scris, prin decizie a angajatorului, si se comunica persoanelor aflate in situatiile respective in termen de 5 zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 56. [cazurile încetãrii de drept a contractului individual de muncã] anairam_unid anairam_unid Daca CIM inceteaza pt ca a expirat perioada pe care a fost angajat un slariat se mai face decizie de incetare art 56 lit j? (vezi toată discuția)
Revisal cim pe perioada determinata alimtexvbi alimtexvbi 1.Pentru decizia de incetare a contractului individual de munca pe perioada determinata, raportata la art 56 lit. j, trebuie depus revisal sau nu? 2.Pentru ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata - revisal carolinav93 carolinav93 Am un contract pe perioada determinata, am completat in revisal data de inceput, data de final si am depus revisal-ul inaintea inceperii activitatii, insa dupa ... (vezi toată discuția)