avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract pe perioada determinata - revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract pe perioada determinata - revisal

Am un contract pe perioada determinata, am completat in revisal data de inceput, data de final si am depus revisal-ul inaintea inceperii activitatii, insa dupa terminarea perioadei in revisal -ul din calculatorul meu salariatul inca figureaza ca activ (adica nu apare "X-ul".
Trebuie sa mai fac o decizie interna de incetare? Cu ce articol? Trebuia sa fac un nou revisal la terminarea contractului si sa il depun la ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 19 Iulie 2011
Chiar daca contractul de munca este pe perioada determinata, se face o decizie de incetare cf. art. 56 lit. i din Codul muncii si se transmite incetarea in Revisal.
Pentru situatiile prevazute laart.56 alin. (1) lit. c)-j) C.mun., constatarea cazului de incetare de drept a contractului individual de munca se face in termen de 5 zile lucratoare de la intervenirea acestuia, in scris, prin decizie a angajatorului, si se comunica persoanelor aflate in situatiile respective in termen de 5 zile lucratoare. .. art.56 alin.2 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada determinata marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Imi spuneti si mie va rog frumos daca am un contract pe perioada determinata dupa data de 14.06.2012-14.09.2012,decizia de incetare o fac ,56 cu ... (vezi toată discuția)
Revisal cim pe perioada determinata alimtexvbi alimtexvbi 1.Pentru decizia de incetare a contractului individual de munca pe perioada determinata, raportata la art 56 lit. j, trebuie depus revisal sau nu? 2.Pentru ... (vezi toată discuția)
Incetare contract perioada determinata in revisal piciul piciul incetarea unui cim pe perioada determinata se inscrie in vreun fel in revisal? trebuie facuta o decizie de incetare a lui? multumesc (vezi toată discuția)