avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii incetare contract perioada determinata in revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

incetare contract perioada determinata in revisal

incetarea unui cim pe perioada determinata se inscrie in vreun fel in revisal?
trebuie facuta o decizie de incetare a lui?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 10 Ianuarie 2012
Orice tip de incetare a raportului de munca se completeaza si se transmite prin REVISAL.

Art.56 alin.2 C.mun. prevede ca , pentru situatiile prevazute la alin. (1) lit. c)-j), constatarea cazului de incetare de drept a contractului individual de munca se face in termen de 5 zile lucratoare de la intervenirea acestuia, in scris, prin decizie a angajatorului, si se comunica persoanelor aflate in situatiile respective in termen de 5 zile lucratoare.

alin.1 lit.i = Contractul individual de munca existent inceteaza de drept la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim pe perioada determinata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca este corect cum procedez : - cim determinat 02.04.2012 - 30.06.2012, in revisal la data incetare trec 30.06.2012. ... (vezi toată discuția)
Contract cu durata determinata DRAGFLO DRAGFLO DUPA EXPIRAREA CONTRACTULUI CU DURATA DETERMINATA TREBUIE SA FAC INCETAREA SI IN REVISAL SAU EL INCETEAZA DE LA SINE DEOARECE AM TRECUT DATA INCETARII (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Imi spuneti si mie va rog frumos daca am un contract pe perioada determinata dupa data de 14.06.2012-14.09.2012,decizia de incetare o fac ,56 cu ... (vezi toată discuția)