avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT CU DURATA DETERMINATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT CU DURATA DETERMINATA

DUPA EXPIRAREA CONTRACTULUI CU DURATA DETERMINATA TREBUIE SA FAC INCETAREA SI IN REVISAL SAU EL INCETEAZA DE LA SINE DEOARECE AM TRECUT DATA INCETARII
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 23 Mai 2011
Art. 56 (1) C.mun. prevede ca , contractul individual de munca existent inceteaza de drept:
.......
i) la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata;
.....
(2) Pentru situatiile prevazute la alin. (1) lit. c)-j), constatarea cazului de incetare de drept a contractului individual de munca se face in termen de 5 zile lucratoare de la intervenirea acestuia, in scris, prin decizie a angajatorului, si se comunica persoanelor aflate in situatiile respective in termen de 5 zile lucratoare.

Prin urmare, la data expirarii duratei c.i.m. se face decizie de incetare a c.i.m. .. decizie care se inregistreaza si se transmite prin REVISAL la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim pe perioada determinata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca este corect cum procedez : - cim determinat 02.04.2012 - 30.06.2012, in revisal la data incetare trec 30.06.2012. ... (vezi toată discuția)
Contract munca periada determinata iudith2000 iudith2000 Buna Ziua!Spuneti-mi va rog daca la incetarea unui contract de munca pe durata determinata se intocmeste decizie de desfacere sau acesta inceteaza de la ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata karismatik_4u karismatik_4u Buna ziua! Pentru un proiect mai amplu se doreste angajarea mai multor persoane pe perioada determinata. Se poate incheia un contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)