avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare prin poprire a unui contract de ipoteca, e ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare prin poprire a unui contract de ipoteca, e posibil?

Va rog ajutati-ma intr-o problema mai delicata...........
Am o contestatie la executare prin poprire(modalitate aleasa de executor) , desi titlul executoriu consta intr-un contract de ipoteca...........
Am nevoie de orice ma poate ajuta sa demonstrez ca modalitatea de executare este ilegala si ca ar fi trebuit sa se execute mai inainte ipoteca.
Va multumesc !#-o
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 12:54, 2 Noiembrie 2010
pai depuneti..ca si inscris contractul prin care s-a instituit ipoteca
legea zice ca executarea se poate realiza prin oricare dintre formele ei simultan sau succesiv
depinde:O daca ipoteca este constituita de debitorul principal, poate..daca nu, nu
pai uitati cum e treaba: x srl a cumparat active lui y srl , printre care un teren ipotecat.
Creditorul lui y a demarat procedura executarii silite , iar EJ a blocat conturile lui x. Nu mi se pare corect intrucat x e doar un tert dobanditor si EJ ar trebui sa valorifice ipoteca si nu bunurile personale ale lui x, acesta nefiind obligat personal.
Ei, ce ziceti, ma ajutati?
pai..pare mai complicat...
e vorba de o novatie sau doar de cumpararea unui teren cu sarcini

Alte discuții în legătură

Ajutor cesionare leasing n_i n_i Am nevoie de ajutor intr-o problema aparent simpla si logica (cel putin dupa parerea mea) dar practic foarte complicata. Am o masina cumparata in leasing prin ... (vezi toată discuția)
Novatie vasioanaro vasioanaro Se poate printr-un contract de novatie ca debitorul, persoana juridica, sa fie inlocuit de un debitor, persoana fizica? (vezi toată discuția)
Vreau sa preiau ipoteca bogdanescu bogdanescu Buna ziua.Mama are un credit la o banca din Romania,ea a fost fortata de imprejurari sa se pensioneze.Cu actuala pensie nu s-ar descurca sa plateasca si ... (vezi toată discuția)