avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... incercam o afacere, sa luam in franciza o firma de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

incercam o afacere, sa luam in franciza o firma de recrutare personal

buna ziua, cer o parere..incercam sa deschidem o afacere si ne-am gandir ca in aceasta perioada ar merge o firma de headhunting sub franciza internationala..daca cineva si.a deschis o astfel de afacere poate sa imi de.a niste sfaturi daca e rentabila..in conditiile in care cunosc oameni care isi doresc de munca si nu ar fi greu sa ii ajut...va multumesc anticipat pentru sfaturi de orice fel
Cel mai recent răspuns: krcaludia , utilizator 17:04, 27 Iulie 2010
Nu e suficient sa cunoasteti oameni care doresc sa mearga la munca in strainatate – trebuie sa aveti “contacte” in strainatate, cu potentiali angajatori…
O idee despre ceea ce inseamna headhunting, etape etc:

[ link extern ]

Succes!
Va multumesc frumos..:)..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere afacere sebastian_27 sebastian_27 Buna ziua, Doresc sa deschid o mica afacere in domeniul patiseriei, insa se pare ca acesta idee a mea se mai regaseste si in alta parte sub forma de ... (vezi toată discuția)
Despre afaceri in sistem de franciza aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 As vrea sa incep o afacere (o cafenea), dar nu cred ca stiu sa parcurg toate etapele ce tin de lansare, marketing, idei originale si de aceea m-am gandit ca o ... (vezi toată discuția)
Import export miclea marius miclea marius sunt un cetatea roman de 10 ani in italia.as vrea sa-mi deschid o soc.de import export.ce documente imi trebuie si daca este rentabila aceasta afacere (vezi toată discuția)