avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conditii dispunere arest la domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conditii dispunere arest la domiciliu

Care sunt conditiile pe care o persoana aflata sub urmarire penala care momentan se afla in arestul politiei poate beneficia de dispunerea de arest la domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 20:22, 23 Iulie 2010
In actualul cod de procedura penala , nu este prevazut un astfel de lux .B-)

Este prevazut in viitorul cod de procedura penala arestul la domiciliu , care inca nu este in vigoare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestul la domiciliu denisa123 denisa123 Buna ziua! Imi puteti spune si mie va rog mai exact ce inseamna arestul la domiciliu, care sunt conditiile ce tb indeplinite, daca se executa si in regim ... (vezi toată discuția)
Dosar penal? irinu irinu Buna seara.Am o intrebare cat poate dura si cum pot afla daca mai sunt urmarit penal daca in luna aprilie sa depus o plangere la politie am fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Arestul la domiciliu ContSters190234 ContSters190234 am o condamnare de 2 ani si 6 luni,cu executare,momentan sustraganduma de la ea,am 2 copii minori si as vrea sa stiu daca dupa ce intra in vigoare arestul la ... (vezi toată discuția)