avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii poprire pe salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

poprire pe salariu

Mi s-a facut poprire pe salariu in valoare de 60 RON la factura pentru salubrizare. Este legala aceasta chestiune?? În ce masura o sa-mi cauzeze aceasta poprire pe viitor, în cazul in care as dori sa-mi iau alt serviciu? Mentionez ca eu sunt una dintre angajatii acestei institutii. Eu nu am fost anuntata/ avertizata în legatura cu aceasta poprire. M-am trezit cu poprirea pe fluturas. Cand am întrebat de ce, mi s-a spus:''Ca sa te învat minte''.:O
Cel mai recent răspuns: monalisa2010 , utilizator 15:57, 29 Iulie 2010
Fiti mai explicita!!!
Nu va afecteaza cu nimic aceasta poprire daca veti schimba angajatorul ... la noul angajator nu o sa vi se poata opri vreo suma de bani, decat daca sunt indeplinite conditiile prevazute de lege pentru efectuarea popririi la acest angajator.
M-am trezit ca am poprire pe salariu. Consider ca puteam sa platesc facturile cand vreau eu , inclusiv cu penalitati. Dar eu m-am trezit pe fluturas ca am poprire, fara sa fiu anuntata. Sunt atatia oameni din oras care nu si-au platit facturile fie la salubrizare,fie la apa, fie la gaze etc. , dar eu nu am mai auzit ca li s-a facut poprire pe salariu. E legal ce mi s-a facut?? Sau sunt victima unui abuz de putere, de stiu eu mai ce, din partea acestei societati de salubrizare??
De regula cei care lucreaza la salubrizare sunt scutiti de achitarea acestor taxe,depinde de politica firmei.Nu cred ca este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in data de 15.09.2023 mi s a înființat o poprire ... Remuskkk Remuskkk Buna ziua , in data de 15.09.2023 mi s a înființat o poprire pe contul bancar la care mi s a retinut lunar procentul legal , in luna ianuarie 2024 atât eu ... (vezi toată discuția)
Rest de plata salariu zero stephanu stephanu am poprire pe salariu 50% ,am primit tichete de vacanta pe care angajatorul le-a bagat la brut pentru a opri impozitul de 16% si m-am trezit ca pe luna aceasta ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariul camiluncan camiluncan am pierdut un proces cu o vecina pentru teava de gaze, si trebuie sa platesc 3000 lei cheltuieli de judecata. Nu am fost instiintata in scris sau verbal , dar ... (vezi toată discuția)