Mi s-a facut poprire pe salariu in valoare de 60 RON la factura pentru salubrizare. Este legala aceasta chestiune?? În ce masura o sa-mi cauzeze aceasta poprire pe viitor, în cazul in care as dori sa-mi iau alt serviciu? Mentionez ca eu sunt una dintre angajatii acestei institutii. Eu nu am fost anuntata/ avertizata în legatura cu aceasta poprire. M-am trezit cu poprirea pe fluturas. Cand am întrebat de ce, mi s-a spus:''Ca sa te învat minte''.:O
Nu va afecteaza cu nimic aceasta poprire daca veti schimba angajatorul ... la noul angajator nu o sa vi se poata opri vreo suma de bani, decat daca sunt indeplinite conditiile prevazute de lege pentru efectuarea popririi la acest angajator.
M-am trezit ca am poprire pe salariu. Consider ca puteam sa platesc facturile cand vreau eu , inclusiv cu penalitati. Dar eu m-am trezit pe fluturas ca am poprire, fara sa fiu anuntata. Sunt atatia oameni din oras care nu si-au platit facturile fie la salubrizare,fie la apa, fie la gaze etc. , dar eu nu am mai auzit ca li s-a facut poprire pe salariu. E legal ce mi s-a facut?? Sau sunt victima unui abuz de putere, de stiu eu mai ce, din partea acestei societati de salubrizare??