avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... poprire pe salariul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

poprire pe salariul

am pierdut un proces cu o vecina pentru teava de gaze, si trebuie sa platesc 3000 lei cheltuieli de judecata. Nu am fost instiintata in scris sau verbal , dar m-am trezit cu poprire pe salariu. Poprirea este 3000+ 470 onorariul executorului + 2200 obligatia de a face. Mentionez ca eu am contactat o firma cu care am mutat instalatia de gaze si am desfiintat-o pe cea veche. Ce pot face in cazul acesta sa nu mai platesc cei 2200 pentru obligatia de a face? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:13, 29 Mai 2018
In incheierea de sedinta din procesul pe care l-ati pierdut, in hotarare se mentioneaza obligatia dvs. de a plati cheltuielile de judecata si suma privitoare la obligatia de a face.
Nu ati respectat hotararea instantei si partea care a castigat procesul s-a adresat executorului judecatoresc care a mers la firma unde lucrati, cu hoatararea judecatoreasca si s-a dispus poprirea pe salariu. De poprire v-a informat angajatorul prin fluturasul de salariu.
Va trebui sa platiti intreaga suma altfel nu se va stinge poprirea pe salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratia locatari/proprietari Mihaela_32 Mihaela_32 Buna ziua, avem o restanta la intretinere in val. de 3000, am fost dati in judecata iar luna aceasta ne-am trezit la avizier pe lista de intretinere cu ... (vezi toată discuția)
Executor judecătoresc-putere absolută iluana iluana Buna ziua, Am avut un proces pe care l-am pierdut și cealaltă parte mi-a făcut contestație la executare.Subiectul procesului a fost ,,obligația de a ... (vezi toată discuția)
Plată executare judecătorească pentru o sumă de care nu am fost înștiințată de tribunal Giorgiana1986 Giorgiana1986 Bună ziua, Am avut un proces pe rol pe care l-am pierdut, la final a trebuit să plătesc cheltuielile de judecată ale celuilalt. Avocata a spus că ne va ... (vezi toată discuția)