avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua , in data de 15.09.2023 mi s a înființat o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua , in data de 15.09.2023 mi s a înființat o poprire ...

Buna ziua , in data de 15.09.2023 mi s a înființat o poprire pe contul bancar la care mi s a retinut lunar procentul legal , in luna ianuarie 2024 atât eu cât și angajatorul am primit o noua citație de validare a popririi , menționez că am înștiințat executorul de la început că mi se opreste suma lunara stabilită de lege pe contul de salariu, de luna aceasta probabil mi se va opri și la angajator și la banca , lucrul ilegal , unde pot reclama aceast abuz al executorului judecătoresc , care practic solicita dubla poprire fara sa i pese de prevederiile legale ? Instanța pentru validarea popririi o am la sfârșitul lunii februarie am vreo șansă pentru anularea ei dacă mă prezint cu fluturașii de salariu și extrase de cont de unde reiese că lunar mi s a oprit suma legală ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:11, 28 Ianuarie 2024
Da, normal. Veti arata ca în cont v-au intrat doar bani din salariu și ca va s-a reținut lunar. Din păcate, angajatorul nu a procedat corect, trebuia sa va retina și executorul sa înștiințeze banca sa la libereze banii din salariu
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Card de salariu blocat- executare silita cica elena cica elena Are voie banca care mi-a emis cardul de salariu sa imi blocheze cardul la cererea executorului? (vezi toată discuția)
Poprire salariu Ionut2016 Ionut2016 Buna ziua ! Va deranjez in legatura cu o problema legata de o poprire pe salariu in valoare de 2040 lei !instiintare privind masura popririi s-a trimis atat la ... (vezi toată discuția)