Buna ziua , in data de 15.09.2023 mi s a înființat o poprire pe contul bancar la care mi s a retinut lunar procentul legal , in luna ianuarie 2024 atât eu cât și angajatorul am primit o noua citație de validare a popririi , menționez că am înștiințat executorul de la început că mi se opreste suma lunara stabilită de lege pe contul de salariu, de luna aceasta probabil mi se va opri și la angajator și la banca , lucrul ilegal , unde pot reclama aceast abuz al executorului judecătoresc , care practic solicita dubla poprire fara sa i pese de prevederiile legale ? Instanța pentru validarea popririi o am la sfârșitul lunii februarie am vreo șansă pentru anularea ei dacă mă prezint cu fluturașii de salariu și extrase de cont de unde reiese că lunar mi s a oprit suma legală ? Va multumesc.
Da, normal. Veti arata ca în cont v-au intrat doar bani din salariu și ca va s-a reținut lunar. Din păcate, angajatorul nu a procedat corect, trebuia sa va retina și executorul sa înștiințeze banca sa la libereze banii din salariu
Poprire salariu
Ionut2016
Buna ziua ! Va deranjez in legatura cu o problema legata de o poprire pe salariu in valoare de 2040 lei !instiintare privind masura popririi s-a trimis atat la ... (vezi toată discuția)