avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire salariu

Buna ziua ! Va deranjez in legatura cu o problema legata de o poprire pe salariu in valoare de 2040 lei !instiintare privind masura popririi s-a trimis atat la angajator unde sunt angajat, cat si la banca unde imi primiesc salariu ! In prima luna mi s-a oprit de care angajatorr 300 ron ,iar de catre banca 900 ron , iar in urmatoarea luna mi s-a oprit de catre angajator 860 ron , iar banca mi-a oprit alti 593 ron , acum suma totala este de 2652. sold online imi arata ca fiind blocata suma de 1450 ron iar suma retinuta de catre angajator nu imi apare pe sold pt ca nu a fost transferata in cont a fost oprita direct,doar imi apare pe fluturat ca retinuta!!
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 13:53, 8 Ianuarie 2016
Angajatorul a retinut din salariul dvs.sumele si le-a virat executorului,conform popririi primite de la acesta.Dvs.trebuie sa mergeti la executor si sa va clarificati in ceea ce priveste totalul sumelor retinute din veniturile dvs.atat din contul personal dar si sumele primite de la angajator,angajatorul vireaza din contul lui sumele retinute din salariul dvs,aceste retineri le dovediti cu fluturasul,ele nu pot apare in extrasul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in data de 15.09.2023 mi s a înființat o poprire ... Remuskkk Remuskkk Buna ziua , in data de 15.09.2023 mi s a înființat o poprire pe contul bancar la care mi s a retinut lunar procentul legal , in luna ianuarie 2024 atât eu ... (vezi toată discuția)
Poprirea marola elena marola elena Ma numesc Elena. As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o situatie anume. In cazul mai multor popriri asupra unei singure persoane cum se vor calcula sumele? ... (vezi toată discuția)