avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Licenta Taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Licenta Taxi

Tatal meu are o masina personala pe taxi cu licenta in regim PFA. As dori sa stiu cum as putea sa o trec pe numele meu ca sa pot si eu lucra pe masina. Pot face intreprindere familiala sau ceva dse genul asta? Asociatie familiala?. Am auzit ca daca ai pana in 35 de ani si infiintezi o firma poti avea niste facilitati de la stat.Poate imi dati mai multe detalii sau citate din lege. Astept raspuns. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ricso , utilizator 19:52, 25 Iulie 2010
si eu sint taximetrist si pot sa iti spun ca treaba asta mergi la primarie si acolo iti explica cum trebuie sa faci ca sa preiei locul lui tatal tau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere pentru judecatorie Aura_M Aura_M Buna seara, am si eu o intrebare: detin autorizatie de traducator lb. engleza , de 4 ani, si recent am primit o citatie de la judecatoria orasului in care ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfapt taximetrie, de la a la z georgeandru georgeandru Bun gasit, Sunt salariat si de curand am capatat posibilitatea financiara de a incepe o activitate pe cont propriu. Doresc sa cumpar o masina deja echipata si ... (vezi toată discuția)
Ce tip de societate Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Vreau sa infiintez o societate. Principalul obiect de activitate va fi taximetria. Masina exista, va fi trecuta de pe alta societate pe asta. Eu inca nu am ... (vezi toată discuția)