avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sume atrase
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sume atrase

Buna ziua!
Ma numesc Clara Popa si sunt membru intr-o asociatie non-profit. Voiam sa va intreb daca exista vreo limita pentru veniturile pe care le poate asociatia si care este impozitul pe care trebuie sa il plateasca. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:20, 25 Iulie 2010
Veniturile despre care vorbiti provin din donatii sau din activitati comerciale. In primul caz veniturile sunt neimpozabile, pe cand in al doilea caz sunt impozabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani dandima dandima Buna ziua! Ma numesc Dan Dima si sunt membru intr-o asociatie non-profit. Voiam sa va intreb in ce mod se pot chetuit sumele atrase din veniturile directe ... (vezi toată discuția)
Club fotbal cristian8086 cristian8086 Buna ziua ! Am o scoala de fotbal ( asociatie club sportiv) inregistrata ca asociatie nonprofit.Pentru participarea la antrenamente se percepe o taxa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare asociatie non profit Sami124gg Sami124gg Buna ziua , Am o asociatie non-profit pe numele fetitei pe care am folosit-o pana acum doar pentru terapiile copilului meu. In statutul Asociatiei am trecut ... (vezi toată discuția)