avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sume atrase
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sume atrase

Buna ziua!
Ma numesc Clara Popa si sunt membru intr-o asociatie non-profit. Voiam sa va intreb daca exista vreo limita pentru veniturile pe care le poate asociatia si care este impozitul pe care trebuie sa il plateasca. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:20, 25 Iulie 2010
Veniturile despre care vorbiti provin din donatii sau din activitati comerciale. In primul caz veniturile sunt neimpozabile, pe cand in al doilea caz sunt impozabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani dandima dandima Buna ziua! Ma numesc Dan Dima si sunt membru intr-o asociatie non-profit. Voiam sa va intreb in ce mod se pot chetuit sumele atrase din veniturile directe ... (vezi toată discuția)
Club fotbal cristian8086 cristian8086 Buna ziua ! Am o scoala de fotbal ( asociatie club sportiv) inregistrata ca asociatie nonprofit.Pentru participarea la antrenamente se percepe o taxa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare asociatie non profit Sami124gg Sami124gg Buna ziua , Am o asociatie non-profit pe numele fetitei pe care am folosit-o pana acum doar pentru terapiile copilului meu. In statutul Asociatiei am trecut ... (vezi toată discuția)