avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... COMISION DE RISC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

COMISION DE RISC

Ce rol are comisionul de risc,pentru ce se retine un astfel de comision in ratele platite in cazul unui credit fara garantii?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:13, 27 Septembrie 2010
si eu sunt an aceiasi situatie ,cei de la bcr nu miau datr actul aditional la timp ,eu am facut o notificare ptr nemultumirea mea si ma voi alatura grupuli ptr ai merge an instanta .www.creditbcr.ro/forum
Consider comisionul de risc a fi ceva abuziv si care ar trebui interzis prin legel.
Riscul unuia care face o rata e mai mare decat riscul bancii care-l imprumuta.
Noi ar trebui sa primim bonus de risc, nu banca comision.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi in semnarea actului aditional la bcr simonanicoletapopescu simonanicoletapopescu Am luat un credit de nevoi personale cu dobanda variabila in anul 2006 pe o durata de 10 ani. Pana in prezent am achitat rata a urcat de la 240lei pana la ... (vezi toată discuția)
Banca a cesionat datoria jeniapostol jeniapostol Am avut un credit de nevoi personale la BCR din 2006 pe o perioada de 10 ani. A fost o perioada mai grea ptr. mine si nu am mai putut plati doua rate, dupa ... (vezi toată discuția)
De ce platim in continuare comision de risc la banca? In data de 17.09.2010 m-am prezentat la bcr ocna mures , judet alba pt a e fectua plata pt rata unui credit acordat in 07.2007 , in lei cu dobanda revizuibila ... (vezi toată discuția)