avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce trebuie sa fac ,ca sa nu am probleme?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce trebuie sa fac ,ca sa nu am probleme?

Buna ziua,a-m si eu o intrebare la dv daca ma puteti ajuta .A-m stat acasa sa imi cresc copilul 2 ani ,luna vitoare pe 6 august se fac 2 ani de la cresterea copilului,nu a-m cu cine sa las copilul ca sa merg la servicu si a-m mers la firma sa anunt ca nu ma pot prezenta la servici si iam rugat daca ma pot baga in somaj.Secretara a fost acolo si m-ia zis ca trebuie sa imi dau denisia ca ei nu ma pot da in somaji.acum de acolo am mers la somaj sa intreb ce mai pot face ca sa beneficiez si eu de somaji,m-i s-a spus ca pot sa imi dau denisia la fosta firma si sa imi deschida altcineva daca gasesc sa imi bag cartea de munca 1 luna de zile tot de pe data de 6 august ca sa benificiez de somaji 9 luni de zile .CUM SA PROCEDEZ?AJUTATIMA VA ROG:-/. VA MULTUMESC MULT
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 16:46, 24 Iulie 2010
Ati fost sfatuita f bine de dna de la somaj. Sau poate totusi aveti cu cine lasa copilul macar 1 luna si astfel sa va continuati serviciul, ptr ca poate gasiti greu pe cineva care sa va plateasca o luna degeaba impozitele la stat! De dvs depinde si ganditi-va bine, inainte. Succes!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din somaj in concediu prenatal ContSters60854 ContSters60854 As dori sa ma lamureasca cineva daca cele 126 de zile de concediu de maternitate sunt obligatorii toate. 42 de zile stiu ca sunt obligatorii dupa nastere. ... (vezi toată discuția)
Copil retinut de catre bunici David1987 David1987 Buna ziua am si eu o întrebare si poate reusiti sa ma indrumati si pe mine. Pe data de 13 iulie concubina mea cu care am doi copii un băiat de doi ani si o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru ccc opreaalina opreaalina Buna ziua. In 2010 am terminat facultatea la stat, mai exact in luna iunie, iar in august m-am angajat cu un contract de munca pe durata determinata de 3 luni, ... (vezi toată discuția)