avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce mi se-ntampla daca nu sunt de acord?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce mi se-ntampla daca nu sunt de acord?

BUNA ZIUA sunt din Craiova parintii mei stau la un apartament unde blocul are 10 etaje ,ei stau la 10 a venit seful de scara cu un tabel ca vor sa renoveze scara si fiecare sa semneze,s-a nimerit fratele meu acasa si a semnat ca este de acord,apartamentul este pe numele fratelui si al memei,mai tirziu au venit sa spuna ca defapt semnatura aia este pt montare antenelor de la o firma de telefonie mobila mare si cunoscuta .Locatarii de la etajul 10 nu sunt de acord pt ca in contract specifica ca o sa fiie radiatii si ei nu raspund ,acum ai mei nu sunt de acord deoare ce au si copil mic,au anuntat la asociatie si au primit instintare in judecata de la firma respectiva de telefonie mobila am uitat sa va zic ca datele din tabel si semnatura nu sunt de la acelasi locatar adica cnp de la unul si semnatura de la cine stie cine?noi toti am angajat un avocat cum o sa iasa treaba asta?
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 17:37, 24 Iulie 2010
Le-ai amestecat de a iesit o varza.
Din ce am reusit sa inteleg, fratele a dat semnatura pentru renovare, dar, de fapt, semnatura era pentru antena. Intrebarea care se pune: Fratele dvs. a citit ce scrie in capul de tabel sau a semnat ca primarul?
Daca fratele dvs. a semnat, in calitate de coproprietar al apartamentului, acordul este dat. Singura sansa este ca cei de la asociatie sa fi schimbat capul de tabel sau sa nu aiba acel cap de tabel.
Nu va speriat de faptul ca ati fost dati in judecata. Firmele mai merg uneori si la intimidare.
Oricum, in Craiova se intampla lucruri "minunate", pentru ca mai stiu o situatie in care administratorul unui bloc (din Lapus) a lasat apa sa curga doua luni in subsol, repartiza pierderile tuturor (pierderi triple fata de consumul contorizat) si dupa ce a mers la el un avocat a reparat-o a doua zi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iulie 2010
Armenteros, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antene telefonie mobila pe bloc elyke elyke Buna ziua daca putet sa ma ajutati Am cuparat un apartament la etajul 10 era un antena de telefonie acolo cu contract de 10 ani de 2 ani locuiesc acolo si sa ... (vezi toată discuția)
Antene de telefonie mobila MARA81 MARA81 Buna ziua, Stau la ultimul etaj si avem montate pe bloc, antene de telefonie mobila. In data de 22.09.2011 a expirat contractul si seful de scara a venit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua locuiesc într-un bloc cu 10 nivele la ultimul etaj ... Yonut95 Yonut95 Buna ziua locuiesc într-un bloc cu 10 nivele la ultimul etaj am semnat acordul pe tabelul cu montarea antenelor gsm cu un procent de 82% de al asociației ... (vezi toată discuția)