avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu bancile din Romania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu bancile din Romania

Buna ziua am si eu o patzanie : Am fost recent plecat din tzara pentru o luna si avand nevoie de mai multi bani decat mi-am luat cu mine am sunat la o angajata a unei banci (fiind amic cu ea) daca poate sa-mi trimita din contul meu o suma de bani.Mi-a trimis suma de bani ceruta si cand am ajuns in tzara am fost la banca sa-mi scot dobanda si am aflat ca persoana respectiva mi-a golit contul.Am facut o reclamatie la banca si mi-a dat un desfasurator sa subliniez tranzactiile pe care nu le cunosc,dupa ce m-am dus la banca si iam dat desfasuratu mi-a spus sa astept ceva timp. Ma puteti sfatui ce e de facut ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 18:03, 24 Iulie 2010
Salutare!

In asemenea situatie nu prea ai ce face. Ti-ai dat acordul sa-ti umble la cont si cam asta este tot, in cazul in care nu ai ceva scris. Ideea este ca nu prea ai cum sa dovedesti ceva pentru ca orice tranzactie facuta din contul tau se presupune ca este facuta de tine.....beneficiarul si utilizatorul contului.

Dupa parerea mea....nu prea ti-a fost prieten si este o ocazie buna sa nu mai ai incredere in cineva sa utilizeze lucrurile personale....conturi...carduri de debit.....aplicatii internet.....carduri de credit.....etc.

Imi pare rau......Bafta!
Nu i-am dat nici un acord sa-mi umble la cont ci am sunat-o sa-mi tranfere din contul meu si imi cer scuze ca am uitat sa specific ca, contul golit este pe numele fiului meu, de banii mei nu s-a atins ci de banii care era pe numele baiatului
Va multumesc pentru atentie
plangere la parchet, la banca..se poate sa nu fie pers in cauza vinovata si sa fie altcineva.. in orice caz, in urma plangerii se va face lumina dar va trebui sa asteptati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu după fraudă: bcr sau poliția? cum poate fi trasă la răspundere banca? f_ervin f_ervin Salutare tuturor! Sper din suflet să găsesc un răspuns, o îndrumare la speța noastră. În data de 21 decembrie 2023, imediat după alimentarea ... (vezi toată discuția)
Bani disparuti din cont. buna ziua, intr-o seara m-am trezit ... Ionutzaharia Ionutzaharia Bani disparuti din cont. Buna ziua, Intr-o seara m-am trezit cu un mesaj de la banca :sa raspund cu da daca confirm o anumita palta si cu Nu daca o ... (vezi toată discuția)
Poprire diurna DanielCatalinI DanielCatalinI Buna ziua Am avut o poprire pe cont pentru o anumita suma.Din data de 30 august o tranzactie era in asteptare pentru poprire. Am sunat la banca sa aflu mai ... (vezi toată discuția)