avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDIT BANCI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDIT BANCI

Stie cineva daca la rambursari anticipate de credit se mai ia comision de rambursare???
Cel mai recent răspuns: Iulia Paraschiva , Consultant de business 17:06, 24 Iulie 2010
Din ce stiu eu, depinde de banca. Exista banci care nu percep comisionul de rambursare anticipata totala sau partiala, indiferent de perioada trecuta din credit. Sunt si banci care percep acest comision. Mai exista si situatia in care rambursarea se face prin refinantarea facilitatii la o alta banca, iar in aceasta situatie sigur exista comisionul de rambursare anticipata de 1% in general.
Oricum , conform noilor instructiuni legislative, comisionul nu poate depasi 1% din suma rambursata. Ar fi bine totusi sa intrebati la banca unde aveti facilitatea.

Zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare credit TudorB TudorB Bună ziua. Am un credit de nevoi personale cu ipoteca, in euro, pe 30 de ani la CEC BANK. In contract e trecut comision de administrare de 0,05% in valoare ... (vezi toată discuția)
Rambursare anticipata integrala credit gabyioio gabyioio Buna seara! Problema mea este urmatoarea: in iulie, fiind in pana de bani, am facut o refinantare a unui credit. Mai aveam de platit vreo 70 de milioane. ... (vezi toată discuția)
Comision de rambursare anticipata PICATURICA PICATURICA AM AVUT UN CREDITIN VALOARE DE15500 LEI LA O BANCA CONTRACTAT IN LUNA IN LUNA APRILIE 2008.IN LUNA AUGUST 2010 AM ACHITAT IMPRUMUTUL PRINTR-O REFINANTARE LA ... (vezi toată discuția)