avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... noua lege a salarizarii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

noua lege a salarizarii

in ce conditii
se mai acorda trecerea la noua treapta de salarizarii caci de 2 ani am ramas cu prima treapta motivandu se ca nu prevede noua lege a salarizare.in sistemul sanitar fiind vorba..
Cel mai recent răspuns: geo3vio , utilizator 13:26, 22 Septembrie 2010
salarizare in sistemul bugetar (sanitar) se face conform legi unice a salarizarii , care deocamdata nu se aplica (salariile au ramas la nivelul luni decembrie 2009 ) iar noua grila ar trebui sa intre in vigoare de la 01 01 2011 daca intre timp nu mai scoate boc vreo ordonanta , care sa mai amane aplicare ei

deci deocamdata , ramaneti cu salariul la nivelul luni decembrie 2009
am mai putea face ceva daca se are in vedere ca termenul la care urma promovarea era in octombrie, deci inainte de aplicarea acestei masuri?
are cineva noile anexe propuse la legea salarizarii pentru anul 2011?
"Nu o sa ajungem la toata lumea la grila, dar la cei cu salarii mai mici ne apropiem mai mult de grila si cresterea va fi mai mare (.) O sa vedeti ca salariile mici, care sunt in jurul salariului minim sau peste salariul minim, o sa aiba cresteri peste 25%", a precizat Mihai ªeitan.


Ministrul a precizat ca procentele de crestere depind de mai multi factori cum ar fi restructurarile de personal, al treisprezecelea salariu si primele de vacanta.


"Anvelopa pentru anul viitor, daca n-am face nicio reducere de personal, ne-ar permite o crestere de circa 5% a salariilor. Daca anul viitor vom restrictiona, in continuare, ideea unui al treisprezecelea salariu si a unor prime de vacanta vom avea inca 5%, in medie, la care vom putea adauga o crestere datorata reducerii de personal, pe care o facem acum, sa vedem la cat ajungem pana la sfarsitul anului", a precizat ªeitan.
Eu am inteles ca noua salarizare va fi lasata la voia ordonatorului de credite care iti v-a da un salar in functie de cum crede el ca prestezi.Lasa o marja de la pana la .Cred ca ar fi o tampenie lucrul acesta ,astfel incurajand mafia locala.Imi place de tine,esti din partidul meu iti dau salar maxim,nu te agreez,nu te lasi dragalita,iti dau sala minim.Si la cine o sa reclamam in acest caz?

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici iuliapip iuliapip sunt angajata in cadrul unei instituii publice, unde mi-am depus cerere pentru transformarea postului de pe studii medii pe studii superioare, avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Treapta de salarizare ContSters112740 ContSters112740 functionar public; referent asistent, 2 ani vechime in grad am terminat facultatea in 2009, cu diploma de licenta vechime in munca 15% conform noii legi de ... (vezi toată discuția)