in ce conditii
se mai acorda trecerea la noua treapta de salarizarii caci de 2 ani am ramas cu prima treapta motivandu se ca nu prevede noua lege a salarizare.in sistemul sanitar fiind vorba..
salarizare in sistemul bugetar (sanitar) se face conform legi unice a salarizarii , care deocamdata nu se aplica (salariile au ramas la nivelul luni decembrie 2009 ) iar noua grila ar trebui sa intre in vigoare de la 01 01 2011 daca intre timp nu mai scoate boc vreo ordonanta , care sa mai amane aplicare ei
deci deocamdata , ramaneti cu salariul la nivelul luni decembrie 2009
"Nu o sa ajungem la toata lumea la grila, dar la cei cu salarii mai mici ne apropiem mai mult de grila si cresterea va fi mai mare (.) O sa vedeti ca salariile mici, care sunt in jurul salariului minim sau peste salariul minim, o sa aiba cresteri peste 25%", a precizat Mihai ªeitan.
Ministrul a precizat ca procentele de crestere depind de mai multi factori cum ar fi restructurarile de personal, al treisprezecelea salariu si primele de vacanta.
"Anvelopa pentru anul viitor, daca n-am face nicio reducere de personal, ne-ar permite o crestere de circa 5% a salariilor. Daca anul viitor vom restrictiona, in continuare, ideea unui al treisprezecelea salariu si a unor prime de vacanta vom avea inca 5%, in medie, la care vom putea adauga o crestere datorata reducerii de personal, pe care o facem acum, sa vedem la cat ajungem pana la sfarsitul anului", a precizat ªeitan.
Eu am inteles ca noua salarizare va fi lasata la voia ordonatorului de credite care iti v-a da un salar in functie de cum crede el ca prestezi.Lasa o marja de la pana la .Cred ca ar fi o tampenie lucrul acesta ,astfel incurajand mafia locala.Imi place de tine,esti din partidul meu iti dau salar maxim,nu te agreez,nu te lasi dragalita,iti dau sala minim.Si la cine o sa reclamam in acest caz?