avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... noua lege a salarizarii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

noua lege a salarizarii

in ce conditii
se mai acorda trecerea la noua treapta de salarizarii caci de 2 ani am ramas cu prima treapta motivandu se ca nu prevede noua lege a salarizare.in sistemul sanitar fiind vorba..
Cel mai recent răspuns: geo3vio , utilizator 13:26, 22 Septembrie 2010
Mare dreptate aveti.Toate posturile care sunt scoase la concurs sunt aranjate.Se stiu intrebarile dinainte si intra cel care este in gratiile sefului.Poti sa fi tu bun ca te intorc ei la proba orala si tot intra cine trebuie sa intre.
nu stiu exact cum se aplica daca sunt asistent medical si care ar fi pasii concreti pe care sa ii fac pt a mi obtine drepturile
credeti sau nu dupa doi ani de munca am incadrarea de 750...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici iuliapip iuliapip sunt angajata in cadrul unei instituii publice, unde mi-am depus cerere pentru transformarea postului de pe studii medii pe studii superioare, avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Treapta de salarizare ContSters112740 ContSters112740 functionar public; referent asistent, 2 ani vechime in grad am terminat facultatea in 2009, cu diploma de licenta vechime in munca 15% conform noii legi de ... (vezi toată discuția)