avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare/cumparare masa lemnoasa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare/cumparare masa lemnoasa

Buna ziua, in luna mai a.c., sotia a incheiat un contract de vanzare/cumparare cu o persoana fizica prin notariat, pentru vanzarea/cumparare pentru masa lemnoasa de pe o suprafata de teren forestier, in contract, a fost prevazut pretul, achitarea unei parti la data semnarii contractului si, achitarea restului de pret in termen de 30 de zile de la semnarea contractului, in caz contrar, contractul urmand sa se desfiinteze fara a fi necesare indeplinirea nici unei altei formalitati prealabile, cumparatorul pierzand suma achitata initial la semnarea contractului, de la incheierea contractului au trecut peste 60 de zile, cumparatorul, ori nu poate fi contactat ori face promisiuni de achitare a sumei fara insa a dat un termen anume cand, cum trebuie sa procedam in continuare, sa-i trimitem o notificare prin care il incunostiintam ca de la data de..., contractul este desfiintat, sa-i notificam tot in scris ca vom proceda la anularea contractului daca nu achita suma restanta ?, etc., va multumim.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 18:56, 25 Iulie 2010
da, e mai bine sa il notificati
sper ca masa lemnoasa e la locul ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare contract de vanzare-cumparare DrHOOK. DrHOOK. Buna seara, Am un prieten care vinde un apartament,a facut un antecontract de vanzare-cumparare cu un cumparator care a obtinut un credit ipotecar. In ... (vezi toată discuția)
Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)
Notificare anaf în 2017 pentru nedepunerea d 200 2015-2016. veniturile au fost obținute în 2010, cum pot rezolva situația? razerul razerul ”Cineva”, primeste anul acesta 2017, o notificare ANAF pentru nedepunerea formularului 200 pentru venituri obtinute din exploatare forestiera” pentru ... (vezi toată discuția)