avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Ce impozite noi sunt la contractul pt drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Ce impozite noi sunt la contractul pt drepturi de autor

Buna ziua,

O cunostinta este angajata cu contract cu drepturi de autor .
In contract este trecut netul de 2000 ron si brutul de 2000 x 1.16 = 2320 ron.
M-ar interesa in conditiile modificarii codului fiscal , cum s-ar modifica sumele din contract ca sa corespunda la un 2000 ron net ? Deasemenea persoana mai are contract de munca si in alta parte dar am inteles ca acum se platesc impozitele de tipul salarial si pe sumele nete din drepturile de autor.
Cel mai recent răspuns: Miluka , utilizator 10:06, 11 August 2010
Da, cam aceeasi intrebare am pus si eu intr-o alta discutie, dar tot nu a raspuns nimeni...probabil, pentru inceput, legea creeaza confuzii chiar si consultantilor fiscali, sa speram ca vom primi raspunsurile in viitorul apropiat.
Succes!
Mda, si eu am pus intrebari din aceeasi tema si astept in continuare raspuns.
Intrebarea mea a fost : in cazul veniturilor obtinute ocazional platesc sau nu contributii sociale?
Vedeti si articolul: www.avocatnet.ro/content/art... ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit programator oanasandu oanasandu Buna ziua, As vrea sa va intreb daca este legal ca in momentul in care o firma face oferta de angajare, salariul net propus sa contina deja scutirea de ... (vezi toată discuția)
Venituri de natura profesionala - obtinute ocazional Miluka Miluka Buna ziua. Astazi, 11.08.2010, a fost postat un articol pe avocatnet.ro (http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=20689) respectiv \"Haos fiscal: ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul pentru cas si somaj daca am avut in luna august cheltuieli deductibile limitat cpatenta cpatenta Buna ziua! Revin aici cu o intrebare pe care am pus-o si in sectiunea de contabilitate a forumului si la care nu am primit inca un raspuns: Daca in luna ... (vezi toată discuția)