avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită leasing scadent inainte de termen pt neplata
Discuție deschisă în Executare silită

leasing scadent inainte de termen pt neplata

am predat masinile inapoi la leasing (2) si dupa 5 luni cer bani de la garant ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 10:34, 26 Iulie 2010
Nu ai citit ctr de leasing?
Chiar daca predai bunul ,societatea te-a finantat cu o suma ...x la achizitionarea masinii,ei vand bunul pt a-si recupera din banii cu care te-au finantat , la care au adunat valoarea ratelor platite de utilizator fara dobanda binenteles si daca per total nu au ajuns la valoarea cu care te-au finantat, isi recupereaza difennta de unde pot,in cazul tau de la garant daca nu platesti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune interese leasing liviusss liviusss Am o mare problema. Am avut o masina luata in leasing, dar anul trecut, din cauza problemelor financiare, am dus masina inapoi, s\'a reziliat contractul si ... (vezi toată discuția)
Cum pot preda leasingul de pe firma catre altcineva? HIMHIM HIMHIM Am o societate de transport avand in dotare doua capuri tractor achizitionate in sistem de leasing extern. Care sunt procedurile de urmat pentru a preda ... (vezi toată discuția)
Renuntare leasing auto D.maria D.maria ia urma cu 3 ani am luat in laesing o masina cu valoare totala de 12000 euro si pana acum am platit 7000. Stiu ca e pacat de banii platiti pana acum, dar am ... (vezi toată discuția)