avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chirie cu TVA?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chirie cu TVA?

Buna ziua,

Am inchiriat unei societati comerciale un spatiu in 2005 si i-am facturat cu TVA.Acum societatea respectiva are un control de la administratia financiara , care ii spune ca nu trebuia sa fie cu TVA acele facturi sau daca sunt cu TVA trebuia sa fac o notificare la administratia financiara.Eu nu am facut aceasta notificare atunci.Ce se poate intampla acum in urma acestui control sau ce trebuie sa fac acum?Multumesc
Cel mai recent răspuns: lipsa_id , utilizator 10:52, 25 August 2007
Stornezi facturile emise cu TVA si le emiti fara TVA. Daca pe viitor vrei sa facturezi cu TVA trebuie sa depui notificarea.
salut..simonaelena
Stornarea unor facturi din 2005...nu iti da peste cap toata contabilitatea... sau declaratie de TVA si impozit de la Finante...bilantul?
Te intreb ca si pe firma mamei mele...care este platitoare de TVA am taiat factura cu TVA pt chirie.......situatia este din 2004 - 2005... si nimeni..inclusiv contabila..... nu ne-a spus de vreo notificare la finante
Chiriasii sunt societati...la fel este situatia si pt persoane fizice?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie cu tva avas avas Buna ziua, Am inchiriat unei societati comerciale un spatiu in 2005 si i-am facturat cu TVA.Acum societatea respectiva are un control de la administratia ... (vezi toată discuția)
Posibil storno factura? bbn_1982 bbn_1982 Buna seara! Am 2 intrebari: 1) Am emis niste facturi in luna septembrie cu TVA, pe baza unui contract de locatiune. Am inteles ca pentru aceste facturi nu se ... (vezi toată discuția)
Facturare tva anterior notificarii. s-a procedat corect? cris2279 cris2279 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: firma X factureaza la firma Y in septembrie 2007 TVA, dar pe notificarea privind optiunea de taxare ... (vezi toată discuția)