avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic cu cim
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic cu cim

buna ziua, am lucrat la un srl 2 ani incadrata in functia de consilier juridic, in prezent lucrez la un alt srl de 4 luni tot cons jur. (contract individual de munca).cele dou slujbe au continuitate. cum e cu cons juridic stagiar, definitiv? nu sunt inscrisa in colegiu. cum ma poate ajuta acesti ani de vechime.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: negrila , utilizator 12:36, 26 Iulie 2010
sa zicem ca daca esti stagiar nu poti reprezenta decat la instanta de fond (judecatorie sau tribunalul dupa caz)...cand esti definitiv toate instantele......asa ca nu este chiar asa de "important definitivatul":) si nu prea te ajuta la nimic:)
bun, si daca nu sunt inscrisa in colegiu nu pot sa reprezint societatea la care lucrez nici la instanta de fond in baza cim fiind consilier juridic?
puteti reprezenta societatea la care sunteti angajata consilier juridic in baza unui imputerniciri.....asa ca spor la instnata si nervi de otel!!
va multumesc, sunteti cei mai buni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi angajat ca jurist daca nu sunt inscris in colegiul juristilor? ContSters43587 ContSters43587 Oare pot fi angajat pe un post de jurist fara a fi inscris in Colegiul Consilierilor Juridici?...fara examen de primire in profesie? (vezi toată discuția)
Un consilier juridic ce nu este inscris in nicio asociatie poate reprezenta institutia in fata instantelor de orice grad? aleodor27 aleodor27 Un cons. jur. cu vechime de peste 5 ani in specialitate, dar care nu a fost si nu este inscris in nicio asociatie/colegiu al cons. jur. si care isi desfasoara ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic cu vechime 5 ani poate sustine examen pentru primirea in profesia de avocat ca avocat definitiv? aleodor27 aleodor27 In conditiile in care un consilier juridic cu vechime de peste 5, daca nu a fost si nu este inscris in Colegiul consilierilor juridici sau in alte asociatii, ... (vezi toată discuția)