avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare cim

cum se procedeaza pt suspendarea cim pe durata cercetarii disciplinare ? in baza a caror documente se face susp cim in acest caz :art.52 lit. a
Cel mai recent răspuns: Ralu77 , utilizator 19:43, 7 August 2010
In baza procesului verbal de constatare , declaratia angajatului martor si decizia angajatorului!
floare de gheata a scris:

In baza procesului verbal de constatare , declaratia angajatului martor si decizia angajatorului!


Ce treaba are angajatul martor in acest sens?
Suspendarea c.i.m. pe durata cercetarii disciplinare este o suspendare din initiativa angajatorului , prin urmare ea opereaza in baza deciziei angajatorului.
Pe perioada cercetarii puteti sa ii suspendati CIM in temeiul art. 52 lit (a), pana la finalizarea cercetarilor. Decizia angajatorului, va avea ca baza de suspendare, referatul prin care se aduce la cunostinta societati fapta savarsita de angajat.
Atentie insa: daca se dovedeste ca salariatul a fost nevinovat, atunci angajatorul va fi nevoit sa ii plateasca acestuia toate drepturile de care a fost lipsit pe perioada suspendării contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare c.i.m art.52 lit b urgent marianicoo marianicoo ma poate ajuta cineva? cum se procedeaza daca un angajat a savirsit o abatere(prejudiciu adus unui alt salariat mai precis inselaciune),iar angajatorul nu ar ... (vezi toată discuția)
Suspendare din functie? begonia begonia Buna dimineta! Este posibila suspendarea din [u]functie[/u] (de conducere) pe perioada cercetarii disciplinare? In ce conditii? O zi buna! (vezi toată discuția)
Cum se operează absența nemotivată în revisal dacă în roi/ ccm și cim nu este prevăzută expres suspendarea cim pentru așa ceva? BIBISTROCELCROCOBAZDRUGAT BIBISTROCELCROCOBAZDRUGAT Cum se opereaza absenta nemotivata in revisal daca in ROI/ CCM si CIM nu este prevăzută expres suspendarea CIM pt absenţă nemotivata? Si daca este ... (vezi toată discuția)