avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie impotriva unui proces verbal de la GARDA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie impotriva unui proces verbal de la GARDA DE MEDIU

Buna ziua!
V-as cere ajutor in legatura cu un proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiei emis de Garda de Mediu.
In urma unui control inopinat am primit o amenda de 50 000 000 de lei vechi deoarece ne-a expirat autorizatia de mediu, nu am semnat procesul verbal deoarece noua taxa pentru reinnoire a fost platita in aceeasi zi, doar ca nu s-a intors inca persoana care a platit cu chitanta pentru a o putea prezenta.
As dori sa formulez o contestatie, insa nu stiu exact ce tip de contestatie trebuie sa caut in acest caz. Daca m-ati putea ajuta, as fi foarte recunscatoare!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 13:15, 26 Iulie 2010
Plangere contraventionala impotriva acelui proces-verbal de contraventie care se va depune la instanta de judecata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda garda de mediu pandiseba pandiseba am luat o amenda de la garda de mediu si as vrea sa imi spuneti daca pot face contestatie pe motiv ca pe procesul verbal,comisarul nu mi-a dat posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Model contestatie control garda de mediu inlineasofa inlineasofa Va rog daca se poate cat mai repede sa primesc si eu un model de contestatie pentru amenda primita dupa un control de la Garda de Mediu la o societate si ... (vezi toată discuția)
Sfat ADELA STROE ADELA STROE am avut un control de la garda financiara, in urma ceruia s-a intocmit un proces verbal de de constatate si sanctionare a contraventiilor. am primit o amenda ... (vezi toată discuția)