avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Model contestatie control Garda de Mediu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Model contestatie control Garda de Mediu

Va rog daca se poate cat mai repede sa primesc si eu un model de contestatie pentru amenda primita dupa un control de la Garda de Mediu la o societate si cateva motive si legii pentru a contesta acest act.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters219511 , utilizator 20:07, 14 Mai 2012
Nu exista un model standard de contestatie. Daca aveti obiectii cu privire la cele constatate si sanctionate de comisarii Garzii de Mediu formulati efectiv o plangere impotriva procesului - verbal de sanctionare contraventionala in cuprinsul caruia expuneti aceste obiectii si motivele dvs. prin care sustineti ca s-a savarsit un abuz prin aplicarea sanctiunii contraventionale.
temeiul legal este OUG 195/2005

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda garda de mediu pandiseba pandiseba am luat o amenda de la garda de mediu si as vrea sa imi spuneti daca pot face contestatie pe motiv ca pe procesul verbal,comisarul nu mi-a dat posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Informatii plangere contraventionala d_stanoi d_stanoi Speta Acum 2 ore am primit o amenda pentru depasirea vitezei in localitate cu 21 km/h si 3 pct penalizare, dupa ce am semnat pv (fapta era adevarata) am ... (vezi toată discuția)
Garda financiara ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.De la infiintarea unui srl cu principal domeniu de activitate magazin mixt care ar fi perioada la care ar trebui sa ma stept la un control din ... (vezi toată discuția)