Speta
Acum 2 ore am primit o amenda pentru depasirea vitezei in localitate cu 21 km/h si 3 pct penalizare, dupa ce am semnat pv (fapta era adevarata) am constatat 2 greseli
1. nr masinii este trecut gresit in pv
2.fapta savirsita este prevazuta de art 108 din OG 195/2002, dar in pv este trecut art 121
Intrebare Ce sanse am sa castig daca contest pv si dc aveti un model al plangerii contraventionale
Daca autovehicolul al carui numar e trecut in procesul verbal nu va apartine aveti motive sa contestati procesu verbal .... nu stiu cum va fi insa interpretata de catre instanta semnatura dumneavoastra pe acel proces verbal.
Cu privire la art. la care a fost incadrata fapta, e bine sa verificati forma actualizata a OUG 195/2000.
Am verificat, sigur e gresita incadrarea faptei Art. 121
(1) - abrogat
(2) Executarea sanctiunii contraventionale complementare se prescrie in acela si termen in care se prescrie sanctiunea contraventionala principala.
fapta savarsita tb incadrata la art 108 alin1
Contestati in instanta procesul verbal si veti cistiga.
Cautati in partea din dreapta, in Documente utile si o sa gasiti model de plingere contraventionala. Sau trimiteti-mi printr-un mesaj privat adresa dvs de mail si va trimit un model.
Am varificat si eu art. 121 si aveti dreptate.
Va reproduc exact mentiunea din pv Fapta savarsita este prevazută de art 121 alin1 din OG195/02 si este sanctionata de art 100 alin 2 dinOG 195/02
P:S: cele subliniate sunt scrise cu pixul