avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... MECI sau MECTS?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

MECI sau MECTS?

Diploma de licenta eliberata in regim de urgenta pentru promotia 2006-2009 cu licenta sustinuta in februarie 2010 are antent si stampila de MECI sau MECTS?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Dobandire diploma licenta facultatea drept- promotia 2010. universitatea spiru haret bucuresti mitrea luminita mitrea luminita Va rog daca se poate sa ma sfatuiti care sunt etapele de obtinere a unei diplome de licenta (in instanta). Am sustinut si promovat examenul de licenta, ... (vezi toată discuția)
Baza legala repetare examen licenta ush crissn crissn Buna ziua.De o saptamana, de cand am aflat de aberatia \"relicentierii\" nu mai am liniste.Sunt absolventa a USH promotia 2009 la CIG-FR.Am citit anuntul ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diploma de licenta spiru haret maria39 maria39 Buna ziua. Sunt absolventa a Facultatii de management financiar-contabil, promotia 2009, frecventa redusa. In urma examenului de licenta din iulie 2009 am ... (vezi toată discuția)