In situatia in care am citit astazi un articol destul de interesant referitor la indemnizatia de concediu, eu mi-am inaintat cererea de incetare rap. de munca cu art.55 lit.b) acordul partilor. Nu am fost angajat de la inceputul anului si se pare ca nu voi prinde nici sfarsitul lui.....din fericire, dar am beneficiat de indemnizatia de concediu de odihna sau mai exact "prima de vacanta" asa cum apare termenul in contractul colectiv de munca al institutiei.
Deci, sunt obligata sau nu la restituirea acestei prime ( in ccm nu este specificat nimic privitor la aceasta situatie) ?Daca da sau nu, va rog frumos sa-mi indicati si cadrul legal in baza caruia imi este solicitata restituirea.
Mi-am fi de mare ajutor raspunsul in conditiile in care chiar ma descurc foarte greu cu banii iar viitorul job e si mai si! #-o:sorry:
vi i-a cerut cineva?
daca vii cer cumva si nu-i dati de buna voie,ar trebui sa va dea in judecata ca sa-i recupereze!
Daca va semneaza cererea de incetare a raportului de munca e bine
Institutiile mari nu se complica sa dea un salariat in judecata pt cateva milioane de regula.
Depinde cum este prinsa aceasta prima de vacanta in contractul colectiv de munca;
Nu uitati ca mai sunt si prosti multi care nu-si dau seama.
In c.c.m.nu este specificat daca se opreste sau nu prima de vacanta pentru perioada care nu se mai lucreaza datorita incetarii c.i.m., iar de cerut nu este neaparat nevoie sa-i ceara in conditiile in care mai am de primit o lichidare din care pot foarte usor sa-mi opreasca prima de vacanta fara sa-mi mai dea o notificare sau altceva. Intrebarea mea este : este legal sa-mi opreasca banii astia direct din salar la ultima plata? si daca da care este explicatia legala.